rysiek21 2 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 Chcę zrobić anyt aure w skrypcie z botami ale nie wiem jak spawnować Citizens/boty pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kicpro 26 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 Godzinę temu, rysiek21 napisał: Chcę zrobić anyt aure w skrypcie z botami ale nie wiem jak spawnować Citizens/boty pomoże ktoś? potrzebujesz pluginu citiziens i jak już go masz to zamiast w sk np. zombie zmień na citizen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 create citizen above player Możesz również użyć innego kodu aby zrespić moba <X> metrów od gracza. spawn a zombie 2 meters south east the player rysiek21 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rysiek21 2 Opublikowano 11 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 @HaX1oR dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rysiek21 2
Chcę zrobić anyt aure w skrypcie z botami ale nie wiem jak spawnować Citizens/boty pomoże ktoś?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi