Jenqy 0 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) Witam, oto skrypt: on mine of stone: chance of 100%: if player can hold 1 stone: give 1 chest named "skrzynka" with lore "test" to player else: drop 1 chest named "skrzynka" with lore "test" at player A tutaj wywala taki oto błąd: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skan: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 8 marca 2017 przez Jenqy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SebbaGamess 7 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Wie wiem co z tym jest, bo mi to działa bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 SKAN ZDJĘCIA XDDD A tak już ujmując temat to nie masz dodatku skQuery. xTea_199 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jenqy 0 Opublikowano 8 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 @KrejzolekPRO Dodałem skQuery, ale mimo tego wywala nadal ten sam błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jenqy 0
Witam, oto skrypt:
on mine of stone:
chance of 100%:
if player can hold 1 stone:
give 1 chest named "skrzynka" with lore "test" to player
else:
drop 1 chest named "skrzynka" with lore "test" at player
A tutaj wywala taki oto błąd:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Skan:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi