Taq 155 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 WITAM ! W tym blogu robić będę "powieść" Występować w niej będzie mógł każdy hehehe Tylko trzeba poinformować mnie najpierw o tym w kom lub na priv i kim chcecie być Czy złym łotrem, bohaterem, łowcą, Gospodarzem itd. Części będzie ile dusza zapragnie (jeśli zachce mi się pisać...) Ale mniejsza z tym Więc zaczynajmy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinkston 52 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 chcę być piękną młodą księżniczką którą ratuje piękny rycerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 7 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 13 minut temu, ExPictures napisał: chcę być piękną młodą księżniczką którą ratuje piękny rycerz To raczej będzie w innej części ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Czemu tu piszą sami blogerzy XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 7 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 4 minuty temu, Kicpro napisał: Czemu tu piszą sami blogerzy XD? Nwm a chcesz kimś być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Teraz, _Panda napisał: Nwm a chcesz kimś być? Mogę zostać łowcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curser 8 Opublikowano 12 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2017 Ja chcę być królem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaX1oR 76 Opublikowano 12 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2017 Ja mógłbym zostać chomikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 12 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2017 Ja Youtuberem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 12 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2017 56 minut temu, heyn napisał: Ja Youtuberem A może coś bardziej "średniowiecznego" ? Na przykład nawalony menel w krzakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 12 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2017 niet yt... no to: Koniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 Chcę być politykiem, który naprawi Polskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi