kubastion 52 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) Witam. Poszukuje budowniczego na server SkyBlock, który posiada umiejętności budownia (oczywiście) spawnu, wysp (chodzi tu o schemat), różnego rodzaju lochów (tzw. dungeony). Oczekuję od tej osoby chociaż podstaw ortografii, wiek nie ma znaczenia, ponieważ dla mnie to tylko liczby . Oferuje: - miłą - stałą współpracę - Szybki kontakt (ts/skype/facebook/telefon/GG) - Oczywiście rangę na serwerze Kontakt: Skype: kuba.zacharek1 Bądź tutaj - wiadomość prywatna Co do serwera: Uwielbiam gry MMORPG i chciałbym po części wcielić to w minecraft. A mianowicie: różnego rodzaju boosty na serwerze, misje u villagerów, zaawansowane ulepszanie zbroi i broni (Lapizjami ataku i obrony), rozbudowany drop z łowienia, z zabijania potworów, jak i z kamienia! I wiele, wiele więcej! Pozdrawiam! Szersze informację podam osobom zainteresowanym. Edytowane 18 marca 2017 przez kubastion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Serwer na jakimś hostingu? kinkston 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastion 52 Opublikowano 7 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 17 godzin temu, _Panda napisał: Serwer na jakimś hostingu? Oczywiście, wstępnie na hostingu pukawka. Korzystałem niejednokrotnie i nie mam zastrzeżeń do ów hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinkston 52 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Witam jestem zainteresowana napisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajart 8 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Witam mogl bym byc budowniczym. Mam w miare duze doswiadczenie PW HaX1oR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaniecxd 0 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować? Edytowane 20 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastion 52 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 2 godziny temu, zakazaniecxd napisał: Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować? Oczywiście - skype posiadam: kuba.zacharek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi