Varter 65 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) Witam, Szukam serwera na których Ktoś zrekrutuje mnie na range Technik/mod itd. - mam 12 lat. - Często jestem dostępny. - Umiem pisać skrypty, oraz uczę się pisania pluginów. - Posiadam skype oraz ts3. Edytowane 5 marca 2017 przez Alexo Games PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvgdc 1 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 18 minut temu, Alexo Games PL napisał: Witam, Szukam serwera na których Ktoś zrekrutuje mnie na range Technik/mod itd. - mam 12 lat. - Często jestem dostępny. - Umiem pisać skrypty, oraz uczę się pisania pluginów. - Posiadam skype oraz ts3. Siemka Ja chętny priv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaniecxd 0 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi