StertoX 2 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Siemka nie dawo temu zaczołem pisać skript minigames i prosze was żebyście mi pomogli Zrobicie mi ze jak gra bedzie startowac to zeby startowalo Prosze dajcie mi kod z nazwa piorka "Magik" i z opisem "Koszt: 3000 Coins" pomozecie ? Prisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 give player feather named "Magik" with lore "Koszt 3000 coins" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StertoX 2 Opublikowano 20 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 A z enchantem tak ? give player feather of knockback 2 named "Magik" with lore "Koszt 3000 Coins" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 tak, dokładnie tak ;) albo give player feather of knockack 3 named "Magik" with lore "Koszt 3000 Coins" ~ tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StertoX 2 Opublikowano 27 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Zrobicie mi ze jak gra bedzie startowac to zeby startowaloI co ci chodzi? Opisz to dokładniej 《☆》Wysłane z SG S4 przy użyciu tapatalk. 《☆》Za błędy/doubleposty przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StertoX 2 Opublikowano 27 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 To nie to bo to przypadkiem wkleilem to nie od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
StertoX 2
Siemka nie dawo temu zaczołem pisać skript minigames i prosze was żebyście mi pomogli
Zrobicie mi ze jak gra bedzie startowac to zeby startowalo
Prosze dajcie mi kod z nazwa piorka "Magik" i z opisem "Koszt: 3000 Coins" pomozecie ? Prisze
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi