_Ronald_ 2 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 Witam! Prosiłbym o edycję pluginu, który przesyłam w załączniku: - Poprawa wyglądu wiadomości (Połączenie szarości ze złotem) np. &7Gracz &6_Ronald_ &7doloczyl do gry &61&7/&610 - Odbugowanie przejmowania flagi (bo raz nie działa w ogóle a raz działa) - Po śmierci żeby nie dawało GWIAZDY TYLKO COMPASS z nazwą &6Areny DAJE + Dziękuję i pozdrawiam P.S PILNE BARDZO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrhack505 13 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) Nie dałeś " który przesyłam w załączniku: " Piszę się dolaczyl nie *doloczyl* Edytowane 4 marca 2017 przez Mrhack505 Jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrSzescianPL 5 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 Gdzie jest załącznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 4 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 robiłem to na szybko a za przejęzyczenie przepraszam @up chodzi o plugin hqcastle Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 3 godziny temu, _Ronald_ napisał: robiłem to na szybko a za przejęzyczenie przepraszam @up chodzi o plugin hqcastle Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Nie ma tam czasem pliku message.yml? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 4 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 Nie maWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 Teraz, _Ronald_ napisał: Nie ma Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka W takim razie: dekompilator + eclipse i jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 4 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 Ale ja tego nie ogarniam...Mam pliki w Eclipse i pozmieniałem wiadomości zapisałem a następnie exportowałem na pulpit i w ogóle go nie odczytuje. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Ronald_ 2
Witam! Prosiłbym o edycję pluginu, który przesyłam w załączniku:
- Poprawa wyglądu wiadomości (Połączenie szarości ze złotem) np. &7Gracz &6_Ronald_ &7doloczyl do gry &61&7/&610
- Odbugowanie przejmowania flagi (bo raz nie działa w ogóle a raz działa)
- Po śmierci żeby nie dawało GWIAZDY TYLKO COMPASS z nazwą &6Areny
DAJE + Dziękuję i pozdrawiam
P.S PILNE BARDZO!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi