Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt, faza beta

foxeik
 Udostępnij

Pytanie

*panie moderator, nie wiedziałem w jakiej to kategorii umieścić więc przemieść gdzie tam chcesz ;p

A więc tak, jestem w trakcie pisania skrypty na sprawdzanie... kolejny skrypt na sprawdzanie?! ale po co? Jest tego dużo i te skrypty są wątpliwej jakości ;) więc myślę, że zrobię projekt "kompletny", tutaj macie kod, jakiekolwiek błędy prosze mi zgłosić ;) (Jestem aktualnie w Grecji i nie mam swojego komputerka by to przetestować ;) ). Chcę aby skrypt był bardzo mocno dopasowan do każdego, w skrypcie nie będzie trzeba szukać linijek z wiadomościami, funkcje będą dostępne w CONFIGU na górze skryptu :D jeśli chcecie aby jakaś bramka/opcja zostałą dodana/usunięta to piszcie, nie wiem czy iść w strone tego by KAŻDA wiadomość była zmienialna w configu czy tylko te główne, jeśli tutaj doczytałeś to brawo ;p

Kod oraz jego wersje:

0.0.0 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! *pierwsza beta

0.0.5 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! * ogolne poprawnienie kodu

Edytowane przez foxeik
dodaję wersję 0.0.5

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, KrejzolekPRO napisał:

Może potwierdzanie swojej decyzji, np. jak jest wiadomość json 'przyznaje się do cheatów' to ktoś może przypadkowo ją kliknąć i zostać tempbana. Przemyśl to.

To wykonaniu tego dam jeszcze jedną bramkę, czy napewno chce toz robić ;), sprawdzales czy nie ma błędów :)?

• 0
1 minutę temu, foxeik napisał:

To wykonaniu tego dam jeszcze jedną bramkę, czy napewno chce toz robić ;), sprawdzales czy nie ma błędów :)?

Nie mam zbytnio czasu, ale jak będziesz testował to sam je znajdziesz. A co do skryptu, może zamiast opcji daj pliki YML?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...