*panie moderator, nie wiedziałem w jakiej to kategorii umieścić więc przemieść gdzie tam chcesz ;p
A więc tak, jestem w trakcie pisania skrypty na sprawdzanie... kolejny skrypt na sprawdzanie?! ale po co? Jest tego dużo i te skrypty są wątpliwej jakości więc myślę, że zrobię projekt "kompletny", tutaj macie kod, jakiekolwiek błędy prosze mi zgłosić (Jestem aktualnie w Grecji i nie mam swojego komputerka by to przetestować ). Chcę aby skrypt był bardzo mocno dopasowan do każdego, w skrypcie nie będzie trzeba szukać linijek z wiadomościami, funkcje będą dostępne w CONFIGU na górze skryptu jeśli chcecie aby jakaś bramka/opcja zostałą dodana/usunięta to piszcie, nie wiem czy iść w strone tego by KAŻDA wiadomość była zmienialna w configu czy tylko te główne, jeśli tutaj doczytałeś to brawo ;p
Pytanie
foxeik 13
*panie moderator, nie wiedziałem w jakiej to kategorii umieścić więc przemieść gdzie tam chcesz ;p
A więc tak, jestem w trakcie pisania skrypty na sprawdzanie... kolejny skrypt na sprawdzanie?! ale po co? Jest tego dużo i te skrypty są wątpliwej jakości
więc myślę, że zrobię projekt "kompletny", tutaj macie kod, jakiekolwiek błędy prosze mi zgłosić
(Jestem aktualnie w Grecji i nie mam swojego komputerka by to przetestować
). Chcę aby skrypt był bardzo mocno dopasowan do każdego, w skrypcie nie będzie trzeba szukać linijek z wiadomościami, funkcje będą dostępne w CONFIGU na górze skryptu
jeśli chcecie aby jakaś bramka/opcja zostałą dodana/usunięta to piszcie, nie wiem czy iść w strone tego by KAŻDA wiadomość była zmienialna w configu czy tylko te główne, jeśli tutaj doczytałeś to brawo ;p
Kod oraz jego wersje:
0.0.0 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! *pierwsza beta
0.0.5 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! * ogolne poprawnienie kodu
dodaję wersję 0.0.5
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi