jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 chciałem wejść na serwer creative a pisze, że zostałem zbanowany za multikonto chociaż go nie mam:( co zrobić żebym mógł grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StivMc1334 2 Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 Czy napewno miałeś tylko 1 konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 mój kolega zalogował się u mnie ale tylko na chwile żeby mi pokazać ity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 tak więc... Ban nie jest dany za nic a za multikonto co widac tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 kubomania to mój kolega a ja chciałem pograć na creativ a nie mam multikonta Łączę //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 I tak nie zmienia to faktu, mógł się nie logowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 no pls ja chciałbym pograć a nie wiedziałem że będzie ban za zalogowanie kolegi:( mogłem mu powiedzieć żeby tego nie robił ale myślałem że to nic nie zmieni jak się zaloguje Łączę //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 Unbana nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 prosze prosze ja mam tam działke zbudowaną i chciałem sobie pograć Łączę //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 Zapraszam obu (kolega i ty) na tsa (mcplay.pl) jutro w godzinach 15-17 i zweryfikujemy czy jesteście różnymi osobami Po ewentualny inny termin zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 a jak zainstalować ts? i co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 Jest to komunikator głosowy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 a ok ale niestety ja jutro po szkole jade do babci i wracam w sobote po południu moge w sobote o 17-18 Łączę //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 No to na pw możesz umówić inny termin, żaden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 a w sobote o 17-18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KelerKMGK 0 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Mój brat LukaszGw wbil na mojim kompie na i dostalem bana za przewinienie mojego brata prosze o odp jak najszybciej przeoraszam za nie go ma dopiero 8 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górnik69 16 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 6 minut temu, KelerKMGK napisał: Mój brat LukaszGw wbil na mojim kompie na i dostalem bana za przewinienie mojego brata prosze o odp jak najszybciej przeoraszam za nie go ma dopiero 8 lat Dobra dam ci te ub xD ale następnym razem nie będzie ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi