kinkston 52 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) TO JEST JUŻ 2 obrazek Moim zdaniem wyszedł mi Git Oceniajcie I piszcie mi o czym ma być next rysunek MOJE PROPOZYCJE: PIESEŁ POSTAĆ Herb Jakiegoś klubu z Esportu CS:GO //I po co tyle tychkolorków? ;_; ~Myszor Edytowane 2 marca 2017 przez Myszak Taq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) Co to jest "pieseł", "piesła" ? Pisz jaśniej i nie tak kolorowo Możesz narysować czy tam namalować żyrafę. //Kolorki usunięte ~Myszak Edytowane 2 marca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Narysuj pandę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinkston 52 Opublikowano 22 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 @boleknowak to jest pieseł Taq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 28 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 Narysuj logo Virtus.PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 23 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi