Evolve_x3 37 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) Dobra do rzeczy: Gracz ma przedmiot zaklęty na Ciernie X i chcę gdy gracz który go uderzy miał anulowany damage z cierni pierwszego. on damage: if attacker is not set: send "Ciernie!" set damage to damage / 99 if victim is not set: send "Ciernie?" set damage to damage / 99 Dałem takie cuś, nic się nie wyświetla więc i nie dzieli. Edytowane 21 lutego 2017 przez herro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) POST TO USUNIĘCIA! Edytowane 21 lutego 2017 przez herro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrSzescianPL 5 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Spróbuj wykorzystać taką linijke: if attacker tool enchant is thorns 10: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 25 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 attacker tool? przecież to jest narzędzie a nie zbroja, to nie ma prawa działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Evolve_x3 37
Dobra do rzeczy:
Gracz ma przedmiot zaklęty na Ciernie X i chcę gdy gracz który go uderzy miał anulowany damage z cierni pierwszego.
on damage: if attacker is not set: send "Ciernie!" set damage to damage / 99 if victim is not set: send "Ciernie?" set damage to damage / 99
Dałem takie cuś, nic się nie wyświetla więc i nie dzieli.
Edytowane przez herroOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi