Hubert1337 0 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) Czy to jest jakiś żart czy jak? 3 razy mnie wywaliło z serwa za podejrzenie cheatów, tracąc seta prot 30 i stak koxów i długo by jeszcze wymieniać. Ogarnijcie to [ciach]o bo już każdy ma tego dość tyle itemów straciłem na które musiałem długo zbierać Nick w MC: Hub55ert Niepozdrawiam Edytowane 18 lutego 2017 przez Hubert1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) rodzaj cheatów (wzór: s0v0), tryb gry oraz wersja, inaczej administracja Ci nie pomoże. (znaczy ta z mcplay) Edytowane 18 lutego 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 57 minut temu, Derpy Hooves napisał: rodzaj cheatów (wzór: s0v0), tryb gry oraz wersja, inaczej administracja Ci nie pomoże. (znaczy ta z mcplay) Zapewne: miał wersje 1.7, albo jakiegoś clickera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 Proszę podać powód, datę, godzinę, nick i wersję minecraft. Przykład: Daltonez s1v4 13:23 03.01.2017 1.7.2 Optifine (Zalecamy zmienić wersje na 1.10.2 optifine) Poprawka postu na stylu jasnym //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2017 Timeout, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi