kinkston 52 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 WITAM Mogę zrobić banner Moją jedną pracą jest ten oto banner Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! więc jeśli ktoś by chciał niech napisze pod tym postem CENNIK: BANNER = 3 polubienia Taq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Hejka To ja prosiłbym z napisem "LajwON - TWOJA STACJA NA ŻYWO", w tematyce nadawania na żywo, po boku znaczki youtuba, twitcha, hitboxa i facebooka. Jakieś ładne kolory i bajery. Płatność z góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Przeszukuje obrazy na imgurze... Ta jakość wykonania. Grafiki gotowe w internecie, połączone w Paincie. Czas wykonania: 5 min + znalezienie grafik. Nie dziwię się, że chcesz tylko lajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 To jak z tym bannerem? Prace trwają czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Serio ? Takie gonwo ? Hehe, ktoś to w ogóle chce ? Możliwe, że tak - Lenie, którym nic się nie chce ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Dnia 18.02.2017 o 22:17, Derpy Hooves napisał: Przeszukuje obrazy na imgurze... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ta jakość wykonania. Grafiki gotowe w internecie, połączone w Paincie. Czas wykonania: 5 min + znalezienie grafik. Nie dziwię się, że chcesz tylko lajki. derpy to weś mi zrób taki w paincie zobacze czy podobne kinkston 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 3 godziny temu, HeezQ napisał: Serio ? Takie gonwo ? Hehe, ktoś to w ogóle chce ? Możliwe, że tak - Lenie, którym nic się nie chce ? xD A ja skorzystałem z usług tego Pana i jestem zadowolonym klientem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaniecxd 0 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi