De4you 0 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Witam poszukuje ziomka który zrobi mi skrypt(plugin) na castlemod z 10 arenek ma być na nim Wolał bym plugin no ale skrypt jest też dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Wytłumaczysz to bardziej konkretnie ? Nie wiem co to "castlemod"... Podaj dokładniejszy opis, a wykonam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 De4you 0 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Są 2 drużyny i walczą przeciwko sobie jedna broniąca druga walcząca (zobacz sobie na yt) Dostają itemy takie same chyba że jeszcze jakieś kity wykminisz dla vipów itp i po 15 minutach jest detchmecz pojawia się smok i wszystko niszczy która drużyna przetrwa wygrywa i dostaje tam monety za które może kupić nowe sety itp (takie wojny zamków) najlepiej na 5 takich aren żeby było . Wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Masz znalazłem takie pluginy:1. Wersja "CastleDefence" 2. Wersja "CasleWars" NIE INSTALUJ OBYDWÓCH NARAZ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 De4you 0 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 spolszczysz mi ten castlewars? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 Angielskiego się nie umie? Nie ma pliku messages? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
De4you 0
Witam poszukuje ziomka który zrobi mi skrypt(plugin) na castlemod z 10 arenek ma być na nim
Wolał bym plugin no ale skrypt jest też dobry
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi