Górnik69 16 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Chciałbym aby dodać repair na trybie Chest PvP dla vipów.Chciałbym także aby dodać plugin na sprawdzanie graczy zmienić stak strzał na łuk nieskończoność. Zamontować plugin odkurzacz aby nie było lagów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL 345 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Jeżeli chodzi z mojej strony to nie doświadczyłem jeszcze lagów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 19 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2017 lagi były już kilka razy... Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 31 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2017 Jestem za tak ,nieraz spotykam się z lagami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2017 Nie będzie /repair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi