Użytkownik Górnik69 16 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 lutego 2017 Chciałbym aby dodać repair na trybie Chest PvP dla vipów.Chciałbym także aby dodać plugin na sprawdzanie graczy zmienić stak strzał na łuk nieskończoność. Zamontować plugin odkurzacz aby nie było lagów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik TheMolkaPL 348 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 lutego 2017 Jeżeli chodzi z mojej strony to nie doświadczyłem jeszcze lagów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik InuXPvP 91 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 marca 2017 lagi były już kilka razy... Jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik PokePlayGames 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 marca 2017 Jestem za tak ,nieraz spotykam się z lagami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik kamcio96 53 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 kwietnia 2017 Nie będzie /repair Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach