Witam Potrzebuję skryptu na takie coś ,że po wpisaniu komendy /generuj wyświetla się na czacię losowy kod składający się z wszystkich cyfr na klawiaturze 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 i wszystkich liter alfabetu (angielskiego) i ma z ma mieć 15 pozycki ,przykład kodu o jaki mi chodzi: 0ew214ejvmcsx21 ,a jak się już ten kod się wygeneruje to po wpisaniu komendy /kod (ten kod który się wygenerował) i jeśli ten kod będzie dobry i nie będzie wykorzystany daje graczowi 1 pandorę , tutaj komenda jaką mam na pandorę (/pandora %player% 1)
Pytanie
Peridot 512
Witam
Potrzebuję skryptu na takie coś ,że po wpisaniu komendy /generuj wyświetla się na czacię losowy kod składający się z wszystkich cyfr na klawiaturze 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 i wszystkich liter alfabetu (angielskiego) i ma z ma mieć 15 pozycki ,przykład kodu o jaki mi chodzi: 0ew214ejvmcsx21 ,a jak się już ten kod się wygeneruje to po wpisaniu komendy /kod (ten kod który się wygenerował) i jeśli ten kod będzie dobry i nie będzie wykorzystany daje graczowi 1 pandorę , tutaj komenda jaką mam na pandorę (/pandora %player% 1)
Za Wszystko Dziękuję
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi