kalisiak2003 0 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Witam! Dnia 09.02.2017 o godzinie 21:00 straciłem najlepsze rzeczy w grze "MINECRAT" . Cała sytuacja trwałą tak że po zabiciu jednego z graczy na PVP dostałem bana na 5 min gdzie wtedy mnie ktoś zabił. nie rozumiem sytuacji za co dostałęm bana, i chce zwrotu tych dokładnie rzeczy: Diamentowy miecz za 2* 64 lazurytów, 64 złotych jabłek 64 i 16 lazurytów, Napierśnik 2* 64 lazurytów, spodnie 2* 64 lazurytów, buty 2* 64 lazurytów, hełm 2* 64 lazurytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górnik69 16 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 (edytowane) Masz jakies zdjecie tych itkow? Zeby pokazac ze je miales. Edytowane 9 lutego 2017 przez TheTTMinerPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisiak2003 0 Opublikowano 9 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 nie bo zginąłem ;< SERWER MCPLAY zabił mnie christmas znam osobe którą przed tym zabiłem i moze to potwierdzic Łączę //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 10 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 Proszę podać powód, data, godzina, nick i wersja minecraft. Przykład: Daltonez s1v4 13:23 03.01.2017 1.7.2 Optifine (Zalecamy zmienić wersje na 1.10.2 optifine) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisiak2003 0 Opublikowano 10 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 ahhh dobra wdupie z wami nie ma sprawiedliwosci ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 17 minut temu, kalisiak2003 napisał: ahhh dobra wdupie z wami nie ma sprawiedliwosci ;< nie "w dupe" tylko podaj powód, bo administracja nie wie za co był ban, bo to robi wszystko automat. więc z łaski swojej podaj błąd, i się problem rozwiąże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 Przedawnienie (Zamykam) Jeśli chcesz wznowić sprawę pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi