Crystal_PL 93 Opublikowano 6 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2017 Z góry przepraszam, jeśli to zły dział. Wiecie może jak zrobić aby po wpisaniu /nick Crystal_Pl &2&lCrystal_PL pokazywał się nick bez "~". Nicki dałem na przykład. A teraz pokazuje się "~&2&lCrystal_PL". Mam to w Essentials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 6 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thorgal 21 Opublikowano 6 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2017 Wejdz w config essentialsów i gdzieś na początku jest... # The character(s) to prefix all nicknames, so that you know they are not true usernames. nickname-prefix: '~' Zmien na: # The character(s) to prefix all nicknames, so that you know they are not true usernames. nickname-prefix: '' 25-26 linijka Crystal_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 6 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2017 @Asthared Wielkie dzięki! Leci +. Proszę o zamknięcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 7 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crystal_PL 93
Z góry przepraszam, jeśli to zły dział. Wiecie może jak zrobić aby po wpisaniu /nick Crystal_Pl &2&lCrystal_PL pokazywał się nick bez "~". Nicki dałem na przykład. A teraz pokazuje się "~&2&lCrystal_PL". Mam to w Essentials
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi