HeezQ 231 Opublikowano 5 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2017 >> * Hej wszystkim, pewnie myślicie "Dlaczego ten kartofel nie dodaje żadnych wpisów na blogu ? Odpowiedź jest naprawdę prosta, a mianowicie, byłem przez ten tydzień w hotelu, i w sumie nie wziąłem nawet laptopa Już jestem i będę dodawał wpisy coraz częściej.. Mam nadzieję, że ten blog mi się uda i moje wpisy nie pójdą na marne Mam nadzieję, że (chyba) się wytłumaczyłem, dlaczego nie było wpisów, czekajcie na więcej, a na pewno się pojawią xD * << >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dzięki za przeczytanie tego beznadziejnego wpisu <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Zrób poradnik: Jak nabijać posty na Skript.pl #Przyda się# xd (to może być sposób żartowny lub nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 9 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 3 minuty temu, heyn napisał: Zrób poradnik: Jak nabijać posty na Skript.pl #Przyda się# xd (to może być sposób żartowny lub nie) Nie rozumiem ? Suchy ten "żarcik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Chodziło o zrobienie poradnika ,,Jak nabijać posty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi