mackoxpXD 2 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) Witam chcę zrobic serwer wszystko gotowe tylko muszę wybrac tryb z tych 3 trybów mediumhc easyhc megadrop . Wbijajcie na enkiety i głosujcię. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 4 lutego 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 Żaden, tych trybów jest za dużo i są syfne. Zrób jakąś oryginalną minigrę (takiej jakiej nie ma), jakiś oryginalny tryb, którego na polskiej scenie MC nie ma, a może jest na zagranicznej? Wystarczy poszukać a nie robić tylko kupahc na słynnym .ench. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mackoxpXD 2 Opublikowano 4 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 20 minut temu, xVendrome napisał: Żaden, tych trybów jest za dużo i są syfne. Zrób jakąś oryginalną minigrę (takiej jakiej nie ma), jakiś oryginalny tryb, którego na polskiej scenie MC nie ma, a może jest na zagranicznej? Wystarczy poszukać a nie robić tylko kupahc na słynnym .ench. Super pomysł dziena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SebxteR 213 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 3 godziny temu, mackoxpXD napisał: Witam chcę zrobic serwer wszystko gotowe tylko muszę wybrac tryb z tych 3 trybów mediumhc easyhc megadrop . Czym te tryby się różnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mackoxpXD 2 Opublikowano 6 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2017 Dnia 4.02.2017 o 13:26, SebxteR napisał: Czym te tryby się różnią? W sumie tylko dropem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackoxpXD 2
Witam chcę zrobic serwer wszystko gotowe tylko muszę wybrac tryb z tych 3 trybów mediumhc easyhc megadrop .
Wbijajcie na enkiety i głosujcię. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez Derpy HoovesOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi