WERTEŁ 0 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 Witam Potrzebuje pomocy w permisjach opa o co dokładnie chodzi? o to żeby op miał ustawione permisje np. essentials.gamemode oczywiście chcę żeby ktoś mi zrobił taki skrypt po co mi taki skrypt? otóż chcę żeby op był bez przypisanych w server.proprients permisji tylko takich jak np. w skrypcie na helpop ↓↓↓ send "&8&l(&7Zgloszenie od: &e%player%&8&l) &7%arg 1%" to all ops do administracji: jeśli mój post złamał jakiś punkt regulaminu przepraszam ale go nie przeczytałem Nieestetyczne formatowanie //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Skript > Pytania i problemy do Skript > Zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WERTEŁ 0
Witam
Potrzebuje pomocy w permisjach opa
o co dokładnie chodzi?
o to żeby op miał ustawione permisje np. essentials.gamemode oczywiście chcę żeby ktoś mi zrobił taki skrypt
po co mi taki skrypt?
otóż chcę żeby op był bez przypisanych w server.proprients permisji tylko takich jak np. w skrypcie na helpop ↓↓↓
send "&8&l(&7Zgloszenie od: &e%player%&8&l) &7%arg 1%" to all ops
do administracji:
jeśli mój post złamał jakiś punkt regulaminu przepraszam ale go nie przeczytałem
Nieestetyczne formatowanie //xVendrome
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi