Skocz do zawartości

START: 19.06.14|godz. 19:00# â—�MineRox.plâ—� [Minigame][AUTORSKIE PLUGINY/SKRYPTY/RANKING][300 SLOTÓW][DEDYK-32GB][WWW][TS3][YOUTUBERZY]

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

ADMINISTRACJA

â— adek1990HQ

â— Sputr1kHQ

â— PLHerobrinePLHQ

â— Gawronek79ADMIN

â— _Minecraft_Ork_ - HELPER

â— _Pan__Filip_ - HELPER

â— atuuditu123 - HELPER

YOUTUBERZY

- PolskaPetardaGry

- KratekDomino

- TheALB3RTPL

- Ourist0

- xSlike

DODATKOWE INFORMACJE

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

START SERWERA: 19.07.2014  godz. 19:00 !
TEAMSPEAK 3: ts.minerox.pl

Serwer Sponsoruje: http://YouTube.com/user/GameSpecU

SCREENY

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez adek1990

Strat serwera za tyg w sobotę Przepraszamy za opuznienia chcemy aby jeszcze bardziej serwer nie miał błędów oraz był jeszcze bardziej zajebisty:)

Start został przesunięty na XX :f.07.14 godzina 19:00 Serdecznie Zapraszamy

Edytowane przez adek1990

Srsl start przesunięty o 2 miesiące?

《☆》Wysłane z SG S4 przy użyciu tapatalk.

《☆》Za błędy/doubleposty przepraszam

jakim idiotą jestem sorrki piep*** miesiące teraz w lipcu na 100% ale kiedy to przepraszamy ale wynikają problemy typu prywatne sprawy;/ ale czekajcie z niecierpliwością za ten czas wszystko będzie ładnie ogarnięte chyba że chcecie tylko 2 gry typu rush oraz skywars;(

Już w sobotę start 26.07.14 o godzinie 19:00 IP będzie podane u góry lub w poście:)

na start będzie Skywars, Rush, TntRun
w kolejnych dniach pojawią się więcej minigame

myślę że serwer długo nie wytrzyma powody  ?

Minigierka na skrypt ? słabo z kąd to wiem ? filmik z paczuszka na kanale adka w pewnym momencie było widać ten skrypt :D

Dlaczego zakładam że go użyje na oko miał on 2k linijek :P

@up2, @up wiec tak serwer posiada scripty a skript na minigame to nie byl na ten serw tylko na inny tak pozatym tamten mial 700linijek a nie jakies 2k. Co do serwera to powiem tylko tyle jestesmy bardziej oryginalni niz myslisz a start juz w sobote o 19:00 wiec zapraszam. Co do minigame na skript uwazam inaczej jak ktos potrafi pisac profesionalnie skripty a jak juz z adonisem sie poznalismy to na livehard bylo inaczej ja musialem all pisac on tylko troche pogadal i tyle ale ok to nie jest temat do tego. Pozatym adonis to nie bedzie jak z LH czy FG jezeli wiez o co chodzi.

Ps. Dalej mam twoje ip wiec tylko wbijesz na serwa dostajesz odrazu sprawdzenie wiec nie wbijaj na huzuni:p a jak chcesz ddosowac to probuj nic to ci nie da maszyna zostala wyposazona w 32gb dedyk oraz dobrego anty ddos oraz sprawdzany przez nasza ekipe wiec powodzenia i serdecznie zapraszam do gry:)

dobra dobra dobra

1.LiveHard ja nic w tedy nie mailem do gadania chciałem coś zrobić "NIE KUR** NIE TO NIE MA SENSU"wiec ja nie chciałem się wtrącać a jak potrzebowałeś pomocy/rady zawsze mogłem pomóc

2.Może miał 700linijek (pomyliłem się)

3.Adeczku ja już 2 razy IP zmieniłem :P i mogę trzeci jak będę chciał

4.nie jestem "HACKEREM ADKIEM" który gozil mi że jakaś wirtualna maszyna rozpierd*oli mi komputer (śmieszne nie sadzisz :D)

5.Zagram ponieważ chce sobie pograć na polskim Rush (ciekawe czy będą lagi)

Pozdrawiam Serdeczne Soł Macz

Wiez co adonis po tym co napisles to tak w pewnym sensie wiem ze bylo na LH i nie mowie ze nie pomagales tylko ze troche pogadales;) i nie ma sensu toczyc dalej spor gdzie na kazdym kroku ogladass moje posty oraz filmy:p. To zmieniaj sobie ip zmien karte sieciowa co tam chcesz jeszcze ale i tak twoj nixk pamietam:p. Jak chcesz to graj ja akceptuje wszystkich a niemiecki serw jest pelen cziterow i lipa:(

Ps. Tak jak pisalem na goze chcesz skaczyc spor napisz na pw a jak nie to nie:p

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...