RepcakTV 0 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 (edytowane) Witam, Wie ktoś może jakim pluginem mogę zastąpić essentiala tak aby permissionsEx działał ? Edytowane 3 lutego 2017 przez Derpy Hooves CSS is awesome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 A dlaczego ci nie działa jakieś errory czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RepcakTV 0 Opublikowano 1 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 22 godziny temu, SirGeorge napisał: A dlaczego ci nie działa jakieś errory czy coś ? Już sobie poradziłem. Temat do zamknięcia.//Scalam ~Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RepcakTV 0
Witam,
Edytowane przez Derpy HoovesWie ktoś może jakim pluginem mogę zastąpić essentiala tak aby permissionsEx działał ?
CSS is awesome
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi