MTG 0 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 Witam, posiadam serwer vps, ubuntu. Potrzebuję skryptu na to, aby skrypt zalogował się na podane forum moim loginem i hasłem i był online 24/7 - czyli niech odświeża stronę co 15 minut. Dałoby radę zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Dnia 31.01.2017 o 13:15, MTG napisał: Witam, posiadam serwer vps, ubuntu. Potrzebuję skryptu na to, aby skrypt zalogował się na podane forum moim loginem i hasłem i był online 24/7 - czyli niech odświeża stronę co 15 minut. Dałoby radę zrobić ? Poczytaj o CRON, zrób sobie skrypt php który będzie się logował i odświeżał strony, a CRON będzie uruchamiał ten skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MTG 0
Witam, posiadam serwer vps, ubuntu.
Potrzebuję skryptu na to, aby skrypt zalogował się na podane forum moim loginem i hasłem i był online 24/7 - czyli niech odświeża stronę co 15 minut. Dałoby radę zrobić ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi