Crystal_PL 93 Opublikowano 30 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2017 Czy mógłby mi ktoś naprawić ten skrypt? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie wywala żadnych błędów ale gdy wpisuje /sektory kup a, to nic się nie dzieje. Ale jak w 12 linijce dam "if arg 2 is "a" To wtedy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 1 lutego 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zadziała to? Crystal_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 1 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 (edytowane) @Derpy Hooves A już myślałem, że będzie działać.. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @EDIT: NAPRAWIŁEM WSZYSTKO DZIALA > CLOSE Edytowane 1 lutego 2017 przez Crystal_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Zapomniałem o gwiazdkach w zmiennych. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 1 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 @Derpy Hooves Mógłbyś dorobić do tego, że jak argument 2 jest sektor B to wtedy sprawdza czy gracz ma hajs i daje mu sektor. Tak samo z C i innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 A to nie przypadkiem już jest? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 1 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Nie.. Nie ma nic o balance ani o kupowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 2 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Prosze o zamkniecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crystal_PL 93
Czy mógłby mi ktoś naprawić ten skrypt? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie wywala żadnych błędów ale gdy wpisuje /sektory kup a, to nic się nie dzieje. Ale jak w 12 linijce dam "if arg 2 is "a" To wtedy działa.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi