Xar0PL 13 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 (edytowane) Zostanę technikiem serwerowym! Oferuję: * Gotowy pomysł na serwer * Umiejętność pisania skryptów * Prawie gotowy core pod serwer * +16 lat * Potrafię zrobić serwer na Virtual Private Server (VPS) * Profesjonalna konfiguracja pluginów * Konfiguracja teamspeak'a oraz strony www * Postawienie lobby (BuungeCord) - pełna konfiguracja Oczekuje: * Dobrego pomysłu na serwer * Dostępu do: ftp, konsola ,konfiguracja * Osoby powyżej 14 roku życia * Serwera z dużą ilością ramu * Domene .pl / .com / .eu * Pieniądze na zrealizowanie całego serwera (chodzi o reklamy u youtuberów itp.) * Sporo graczy Nie mam dużo wymagań Nie biorę pieniędzy. //Przywracam treść posta ~ Edytowane 22 lutego 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 30 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2017 Jak dla mnie oferta całkiem interesująca. Tylko ty już jesteś w mojej ekipie jako administrator XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 A moze jakies swoje aktualne projekty i inne referencje, ktore nie pisza koledzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Oferujesz pomysł na serwer i go oczekujesz. Dziwi mnie to trochę. Ile ramu minimum oczekujesz? FTP... SFTP może być? Jak masz konsole i FTP/SFTP to chyba jest tam konfiguracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi