EnderAdam 10 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Witajcie! Proszę o skrypt na taki przyklad piszę złą jakąś komende i pisze "Unkown command. Type "/Help" for help" zamieńcie mi to na "&4BLAD: &cNie znane polecenie sprawdz pod /Pomoc " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Nie jestem pewny czy da się ale silnik spigot ma taką opcję i jak najbardziej polecam ci ten silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrTranzistor 0 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 Nie jestem pewiem moze Tak on command: if command don't exists: cancel event send "&4&lBlad&8:&7 Nie odnaleziono Komendy" Nie testowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 26 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 @MrTranzistor Tank you xd temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnderAdam 10
Witajcie!
Proszę o skrypt na taki przyklad piszę złą jakąś komende i pisze "Unkown command. Type "/Help" for help"
zamieńcie mi to na "&4BLAD: &cNie znane polecenie sprawdz pod /Pomoc "
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi