warpath124 8 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 Tak jak w temacie proszę o szybką pomoc chcę aby smoke był na każdym ender crystalu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 Kiedy ma być wywoływany ten efekt? Jeśli po kliknięciu prawym no to zrób tak:on rightclick on ender crystal: play 5 of effect "smoke" with data 1 at location of player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warpath124 8 Opublikowano 14 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 (edytowane) Zawsze gdy ktoś wchodzi na serwer odrazu jest użyty ten efekt na ender crystal'u //Przeniesione.Zawsze gdy ktoś wchodzi na serwer odrazu jest użyty ten efekt na ender crystal'uNie na graczu ;) //Przeniesione.hmm a np coś takiego:on join:if player has permission "chmura.xd":play 5 of effect "smoke" with data 1 at location of playerwytabowane nie działa .. ;/ ani niema dymku i nie działa mi wydarzenie on chat bo mam dodane prefixy itp.@Editsory za spam wszystko mi się pomyliło jeśli da radę proszę to skrócić jakoś do jednego postu Edytowane 14 marca 2014 przez Sopher . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warpath124 8 Opublikowano 16 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warpath124 8
Tak jak w temacie proszę o szybką pomoc chcę aby smoke był na każdym ender crystalu ;)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi