MrLucyferek 10 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Witam, mógłby ktoś edytować skrypt Shooterowany tak aby zadawał obrażenia mobom a nie graczom? Dziękuje shooterowany za napisanie skryptu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Spoiler To: Spoiler lub to: tylko w tym 2 nie wiem, czy po else: dalsza komenda ma byc pod else czy kolumne w prawo od else, popraw, jesli trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 15 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 12 godzin temu, jasiubor napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość To: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość lub to: tylko w tym 2 nie wiem, czy po else: dalsza komenda ma byc pod else czy kolumne w prawo od else, popraw, jesli trzeba. a mógłbyś mi wyjaśnić oco chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Dnia 15.01.2017 o 10:46, MrLucyferek napisał: a mógłbyś mi wyjaśnić oco chodzi?? Z else sprawdziłem, tylko nie wiem dlaczego tam kodu nie ma xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 17 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 4 minuty temu, jasiubor napisał: Z else sprawdziłem, tylko nie wiem dlaczego tam kodu nie ma xD sam nie wiem, najlepiej by było jakbyś nowy skrypt napisał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 18 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 on rightclick: if player is holding nether star named "&0Teleportacja": if difference between {tp::%player%} and now is smaller than 7 seconds: send "&cNie mozesz sie jeszcze teleportowac!" stop if distance between targeted block and player is more than 30: send "&cCel jest poza zasiegiem!" stop teleport player above targeted block wait a tick loop all entities within 2 meters of player: if loop-entity is not player: damage loop-entity by 2.5 hearts send "&6Teleportowales sie." spawn 200 of particle smoke offset by 2, 2, -2 at player spawn 200 of particle smoke offset by -2, 2, 2 at player spawn 200 of particle smoke offset by -2, 2, 2 at player spawn 200 of particle smoke offset by -2, 2, 2 at player set {tp::%player%} to now stop command /moc: trigger: add nether star named "&0Teleportacja" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrLucyferek 10
Witam, mógłby ktoś edytować skrypt Shooterowany tak aby zadawał obrażenia mobom a nie graczom?
Dziękuje shooterowany za napisanie skryptu :).
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi