Kamilosowski1999 1 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Witam moglby mi ktos napisac skrypt na Sprawdzanie? Ale taki z komendami typu: /brakwsp Nick /logout Nick /cheaty Nick /wz Nick /wz help itp. Dziekuje za pomoc Poprawiam tytuł //xVen Edytowane 14 stycznia 2017 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) A co bym za to dostal ? W pelni umiem napisac wszystko co chcesz tutaj lub wiecej. Edytowane 14 stycznia 2017 przez jasiubor Kamilosowski1999 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilosowski1999 1 Opublikowano 14 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 3 godziny temu, xVendrome napisał: 22 minuty temu, jasiubor napisał: A co bym za to dostal ? Polubili bysmy sie xD. Ktoś napisze? Potrzebuje na mój serwer ;d. 22 minuty temu, jasiubor napisał: A co bym za to dostal ? W pelni umiem napisac wszystko co chcesz tutaj lub wiecej. Napisalbys mi ? Dostalbys za to Svipa na moim serwerze na zawsze za darmo! { w przyszlosci helpera } //Triple ~Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Skrypt nie mój lecz dużo.. naprawdę dużo rzeczy pozmieniałem na swoje Masz tutaj linka Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilosowski1999 1 Opublikowano 15 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 10 godzin temu, HeezQ napisał: Skrypt nie mój lecz dużo.. naprawdę dużo rzeczy pozmieniałem na swoje Masz tutaj linka Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A moglbys mi recznie napisac z komendami: /logout <nick> /brakwsp <nick> { daje bana na 7 dni } /cheater <nick> /setklatka /setsprawdz /wz <nick> /sprawdz help /cheaty nick :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 (edytowane) Dnia 15.01.2017 o 10:05, Kamilosowski1999 napisał: A moglbys mi recznie napisac z komendami: /logout <nick> /brakwsp <nick> { daje bana na 7 dni } /cheater <nick> /setklatka /setsprawdz /wz <nick> /sprawdz help /cheaty nick :D. Już piszę Nie koniecznie SVIP'a, wolałbym się zaangażować w serwer tzn. skrypty, config pluginow itp. Skrypt zaraz tu będzie wklejony: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak coś, zrobiłem, że jak gracz jest sprawdzany i się wyloguje to automatycznie dostaje bana. W razie pomocy pisz na PW, no i daj IP Edytowane 17 stycznia 2017 przez jasiubor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 A ja tutaj mam swój skrypcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamilosowski1999 1
Witam moglby mi ktos napisac skrypt na Sprawdzanie? Ale taki z komendami typu: /brakwsp Nick /logout Nick /cheaty Nick /wz Nick /wz help itp. Dziekuje za pomoc
Poprawiam tytuł //xVen
Edytowane przez xVendromeOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi