MichalPed 0 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 Chcialbym zglosic problem z skryptem.Na moim serwerze jak jest HealthBar, to nie widze wgl tych pkt...Prosze pomozcie mi co to za problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 No proszę cię.Chyba logiczne że nie może być tych 2 rzeczy.Jak ty to chciałeś zrobić?Przecież to się wyświetla w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MichalPed 0 Opublikowano 16 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 No proszę cię.Chyba logiczne że nie może być tych 2 rzeczy.Jak ty to chciałeś zrobić?Przecież to się wyświetla w jednym miejscu.Tak ale ja chcialem to na 2 ze na 1 miejscu pkt a na 2 % zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MichalPed 0 Opublikowano 16 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 I jeszcze pisza ze to nie fair ze nie dziala health i pkt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 Tak ale ja chcialem to na 2 ze na 1 miejscu pkt a na 2 % zyciaTak się nie da bo system scoreboard w minecraft na to nie pozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MichalPed 0 Opublikowano 16 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 A jak mozna to zrobic ze tylko pkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MichalPed 0 Opublikowano 16 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 NIE POTRZEBUJE JUZ POMOCY! UZNAJE TEN TEMAT ZA ZAMKNIETY BO USUNELEM I JUZ DZIALA :) DZIEKI POZDRO :) // Close ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MichalPed 0
Chcialbym zglosic problem z skryptem.
Na moim serwerze jak jest HealthBar, to nie widze wgl tych pkt...
Prosze pomozcie mi co to za problem.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi