#Aperture 278 Opublikowano 11 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2017 Witam. Dzisiaj zobaczyłem na youtube, jak zmienić rozdzielczość ekranu na mniejszą i usunąć czarne paski po bokach: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i mam pytanie. Czy wykonanie tych czynności zwiększy wydajność systemu(i gier)? Drugie pytanie: czy jeśli na komputerze są dwa konta, to czy te ustawienia zachowają się na obydwu kontach? (przy ustawianiu z konta administratora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 11 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2017 1 godzinę temu, #Aperture napisał: Witam. Dzisiaj zobaczyłem na youtube, jak zmienić rozdzielczość ekranu na mniejszą i usunąć czarne paski po bokach: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i mam pytanie. Czy wykonanie tych czynności zwiększy wydajność systemu(i gier)? Drugie pytanie: czy jeśli na komputerze są dwa konta, to czy te ustawienia zachowają się na obydwu kontach? (przy ustawianiu z konta administratora) Czarne paski dodają wydajności (fps), gdyż nie są one tak jakby "aktywne" i wtedy komputer skupia się na tych użytkowych pikselach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 11 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2017 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to wiem chodzi mi o to, czy jeśli włączę rozciąganie tego obrazu tak, aby nie było tych pasów, to czy będzie to wciąż wydajniejsze od generowania obrazu w większej rozdzielczości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi