piotrus13110 0 Opublikowano 11 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2017 (edytowane) Ktoś Mógłby mi pomóc? robię serwer RPG ale mam jeden problem.. bo mamy postać Kleryk, ma różdżkę leczącą, alę chciałbym do niego zrobić żeby atakował też różdżka (jakąś inną) i zadawał tym np. 5 hp Ktoś Pomoże? //Czyszczę formatowanie ~Myszak Edytowane 13 stycznia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 11 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotrus13110 0
Ktoś Mógłby mi pomóc? robię serwer RPG ale mam jeden problem.. bo mamy postać Kleryk, ma różdżkę leczącą, alę chciałbym do niego zrobić żeby atakował też różdżka (jakąś inną) i zadawał tym np. 5 hp
Ktoś Pomoże?
//Czyszczę formatowanie ~Myszak
Edytowane przez MyszakOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi