AfterProYT 7 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 (edytowane) ktoś zrobi skrypt na jakieś magiczne itemy coś do sky wars np rzucane tnt na daną odległość aby pisało za ile można użyć Poprawiam tytuł //xVendrome Edytowane 9 stycznia 2017 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 on rightclick with tnt: if %difference between {last::%player%} and now% is more than 20 seconds: set {last::%player%} to now make the player shoot a tnt at speed 5 send "&cUzyles &4T&fN&4T&c!" else: send "&cMusisz poczekac %difference between {last::%player%} and now% sekund!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 10 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 Dnia 9.01.2017 o 21:46, jasiubor napisał: on rightclick with tnt: if %difference between {last::%player%} and now% is more than 20 seconds: set {last::%player%} to now make the player shoot a tnt at speed 5 send "&cUzyles &4T&fN&4T&c!" else: send "&cMusisz poczekac %difference between {last::%player%} and now% sekund!" A dasz mi z nazwą danego tnt jak mam w eq czemu mam error w 2 i 6 else: xd //Łączę ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AfterProYT 7
ktoś zrobi skrypt na jakieś magiczne itemy
coś do sky wars np rzucane tnt na daną odległość aby pisało za ile można użyć
Poprawiam tytuł //xVendrome
Edytowane przez xVendromeOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi