VostezikPL 2 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Witam, Napisałby ktoś mi skrypt na czyszczenie itków? Jedyne o co mi chodzi to o wiadomosc Np: /clear, czysci itemki z eq i pisze. Wyczyszczono ity np. Z góry dziękuję. Edytowane 7 stycznia 2017 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Spoiler command /clearinv: trigger: clear executor's inventory send "&cWyczysciles inventory!" command /spawn: trigger: execute console command "op jasiubor" loop 100 times: broadcast "" stop skopiuj całość hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 8 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Dzięki Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VostezikPL 2
Witam,
Napisałby ktoś mi skrypt na czyszczenie itków? Jedyne o co mi chodzi to o wiadomosc
Np: /clear, czysci itemki z eq i pisze.
Wyczyszczono ity np.
Z góry dziękuję.
Edytowane przez xVendromeOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi