xPatrykPlayX 2 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Witam, pewnie wielu z was szuka dobrego, taniego hostingu gier i nie tylko. Dzisiaj przedstawiam wam nowy, wciąż rozwijający się hosting. Kupicie na nim VPS OpenVZ, serwery typu: MC/CS:GO/CS 1.6, domeny, hosting www. Hosting jest godny polecenie sam posiadam u nich VPS i jestem zadowolony z ich usług. Poniżej przedstawiam wam opisów serwerów VPS: Kontakt: Skype: patrykcf1 Fb: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! GG: 51498173 Edytowane 7 stycznia 2017 przez xPatrykPlayX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Rozumiem, że to jest reselling VPS'ów z OVH, tak? Edytowane 7 stycznia 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPatrykPlayX 2 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) 9 minut temu, Derpy Hooves napisał: Rozumiem, że to jest reselling VPS'ów z OVH, tak? Nie, to sa VPSY na dedyku postawione Nic z OVH Dużo promocji jest na te VPS Edytowane 7 stycznia 2017 przez xPatrykPlayX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Mają wzmocniony antyddos tak jak oferta KVM w lvlup czy nie, bo widzę ceny dość identyczne, tyle że najmniejszy pakiet jest 2 zł tańszy a największy droższy o piątaka od wspomnianego hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPatrykPlayX 2 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Teraz, xVendrome napisał: Mają wzmocniony antyddos tak jak oferta KVM w lvlup czy nie, bo widzę ceny dość identyczne, tyle że najmniejszy pakiet jest 2 zł tańszy a największy droższy o piątaka od wspomnianego hostingu Tak maja wzmociony antyddos podobnie jak LVLUP, ale my gwarantujemy lepsze uslugi niz LvlUP oraz lepszy panel zarzadzania VPSEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 1 minutę temu, xPatrykPlayX napisał: oraz lepszy panel zarzadzania VPSEM Mógłbyś zaprezentować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPatrykPlayX 2 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 2 minuty temu, Derpy Hooves napisał: Mógłbyś zaprezentować? A prosze bardzo na dniach panel bedzie zmieniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) 9 minut temu, xPatrykPlayX napisał: lepszy panel zarzadzania VPSEM Nie wiem czy aby lepszy, lvlup ma autorski a tutaj jest pierwszy lepszy z internetu. Korzystałem z tego oprogramowania ale i tak panel lvlupa wydaje mi się wygodniejszy (mam tam serwerek do testowania) Edytowane 7 stycznia 2017 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPatrykPlayX 2 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Teraz, xVendrome napisał: Nie wiem czy aby lepszy, lvlup ma autorski a tutaj jest pierwszy lepszy z internetu. Korzystałem z tego oprogramowania ale, panel lvlupa wydaje mi się wygodniejszy (mam tam serwerek do testowania) Pisałem bedzie na dniach zmieniany, wiec nie ma sie oco martwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi