AfterProYT 7 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 gdy kliknę prawym na dany item zamieniam się w blaze po 10 sekundach jestem sobą itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xawers105 5 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 W (chyba) dodatku Umbaska lub w skQuery masz "disguise player as nazwamoba". Mając to raczej sobie poradzisz, a jak nie to zaraz podeślę pełny skrypcik.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 ok 59 minut temu, Xawers105 napisał: W (chyba) dodatku Umbaska lub w skQuery masz "disguise player as nazwamoba". Mając to raczej sobie poradzisz, a jak nie to zaraz podeślę pełny skrypcik. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ok 59 minut temu, Xawers105 napisał: W (chyba) dodatku Umbaska lub w skQuery masz "disguise player as nazwamoba". Mając to raczej sobie poradzisz, a jak nie to zaraz podeślę pełny skrypcik. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk strona nie działa z tym pluginem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łączę //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xawers105 5 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Sprawdziłem że jest w Umbasce. Sprawdź czy masz ją na dobrą wersję bukkit/spigot.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 8 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 4 godziny temu, Xawers105 napisał: Sprawdziłem że jest w Umbasce. Sprawdź czy masz ją na dobrą wersję bukkit/spigot. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ale nie ma tego pluginy już na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) Jest Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 8 stycznia 2017 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 8 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 5 godzin temu, Xawers105 napisał: Sprawdziłem że jest w Umbasce. Sprawdź czy masz ją na dobrą wersję bukkit/spigot. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dasz cały skrypt jak włączyć blaze i off a latanie i dodatki sam zrobię dzięki bo robię na sky wars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xawers105 5 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) Źle wytabowane, ogarnij sobie Jak masz dobrą Umbaskę: on click on stone: if player is disguised: undisguise player else: disguise player as blaze Edytowane 8 stycznia 2017 przez Xawers105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 9 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 (edytowane) Umbaske 3.0 BETA 1.2 mb czy cos i dalej nie działa jaka wersja silnika jest potrzebna mam 1.8.3 Edytowane 9 stycznia 2017 przez AfterProYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! kod: options: {blok} = #<---- Wpisz tu nazwe bloku on rightclick on {@blok}: if player is disguised: cancel event else: disguise player as blaze execute console command "fly %player% on" wait 10 seconds undisguise player send "&cZamieniles sie w stivka!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 10 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 Dnia 9.01.2017 o 21:56, jasiubor napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! kod: options: {blok} = #<---- Wpisz tu nazwe bloku on rightclick on {@blok}: if player is disguised: cancel event else: disguise player as blaze execute console command "fly %player% on" wait 10 seconds undisguise player send "&cZamieniles sie w stivka!" on rightclick on stone: if player is disguised: cancel event else: disguise player as blaze execute console command "fly %player% on" wait 10 seconds undisguise player send "&cZamieniles sie w stivka!" linijka 2 i 4 error Ciągle nie działa to disguise player as blaze undisguise player ok już wiem na hub działa a na sky wars nie widocznie coś z wersją pluginu itd ale zamieniam się w blaze lecz po 7 sekundach nie jestem z powrotem graczem //Triple ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 10 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 dodaj gdzieś wait 7 seconds undisguise player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 10 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 15 minut temu, jasiubor napisał: dodaj gdzieś wait 7 seconds undisguise player jakiś bag jest bo czasami jestem pig np a czasami nie i raz znika raz nie jak wejdę na serwer jeszcze raz to jestem player ale widzę ze chodzi za mną pig pod nogami itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AfterProYT 7
gdy kliknę prawym na dany item zamieniam się w blaze po 10 sekundach jestem sobą itd
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi