TheRandy 0 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) Witam , Jest to mój pierwszy skrypt zrobiony do gry minecraft Mam nadzieję , że przyda się Proszę o wyrozumiałość . Zakaz Wydawania skryptu na inne fora i edycji bez mojej zgody Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poprawiam link //xVendrome Edytowane 3 stycznia 2017 przez TheRandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Ty go testowałeś? Masz błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRandy 0 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) Nie , nie był testowany . Jakie błędy jak mógłbyś powiedzieć ? Postaram się poprawić A chyba już wiem . Poprawiona wersja ( napisz czy działa czy nie . Jak nie to dalej powalcze )Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łączę //xVendrome Edytowane 3 stycznia 2017 przez TheRandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi