Enxi 29 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 Witam, mam kod set {_spawn} to yaml value "..." from file "..." teleport player to {_spawn} {_spawn} zwraca koordynaty areny (czyli np x: -2094.162, y: 4, z: 1303.413) Niestety teleportacja nie odbywa się, próbowałem już set {_spawn} to {_spawn} parsed as location i inne tego typu rzeczy, ale nadal nic. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Enxi 29 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 @Ixidi Działa. Tylko czy idzie ustawić jeszcze facing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Enxi 29
Witam, mam kod
set {_spawn} to yaml value "..." from file "..." teleport player to {_spawn}
{_spawn} zwraca koordynaty areny (czyli np x: -2094.162, y: 4, z: 1303.413)
Niestety teleportacja nie odbywa się, próbowałem już set {_spawn} to {_spawn} parsed as location i inne tego typu rzeczy, ale nadal nic. Proszę o pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi