filip5584 1 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Witam, napisze mi ktoś skript na komendę /item Jeśli gracz wpisze komendę /item to na chacie ma się wyświetlić nazwa trzymanego itemu. Dziękuje za poświęcony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 command /item: trigger: set {_item} to player's tool send "%{_item}%" Koszton 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip5584 1 Opublikowano 1 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 tak tylko że jak trzymam np. miecz z nazwa Mroczny miecz i wpisze item to wyświetli się Diamond sword a nie Mroczny miecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 To wypróbuj tak: command /item: trigger: set {_item} to name of player's tool send "%{_item}%" Tylko, że jak item będzie miał domyślną nazwę to może się pojawiać <none> zamiast nazwy ;x Koszton 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip5584 1 Opublikowano 1 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Dzięki o to mi chodziło do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Problem został rozwiązany. Koszton 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filip5584 1
Witam, napisze mi ktoś skript na komendę /item
Jeśli gracz wpisze komendę /item to na chacie ma się wyświetlić nazwa trzymanego itemu.
Dziękuje za poświęcony czas.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi