Koszton 2 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Witam, otóż, iż jest to mój pierwszy (udostępniony) prze zemnie skrypt, nie jest on dobry, fakt nie jest dobry, ale raczej przydatny i jest tego dużo ale chciał bym się też podzielić Nie hejtujcie, bo i tak się nie przejmę Najlepiej, jeżeli będziecie mi pisali, czy są błędy Komendy: /chat pomoc - wyświetla wszystkie informacje o komendach /chat off - wyłącza chat /chat on - włącza chat /chat cc lub c - czyści chat Uprawnienia: chat.* - Uprawnienia do wszystkiego (Jeżeli będziecie chcieli mogę zrobić osobne uprawnienia, do każdej z komend) Wymagania: Skript (oczywiste) PermissionsEx (uprawnienia) Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skan tego pliku Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! No i oczywiście DOWÓD, że to ja napisałem (filmik) Dziękuję za przeczytanie i miłe komentarze, liczę na pomoc w rozbudowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi