HiSzPaN VIP 12 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 mam takie dziwne pytanie lecz Zrobiłem Range YT lecz chce jej dać uprawnienia Vipa wiecie tak jak np Moderator ma uprawnienia Gracza to chciałem dla YT ale przez komende dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 W sensie zeby mogl to samo robic? Jedna komenda to sie chyba nie da, jak masz pexa to poszukaj pliku "permissions.yml" tam bedziesz mial vip i skopiuj i wklej do yt, chyba ze chcesz wszystko przepisywac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HiSzPaN VIP 12 Opublikowano 30 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) 5 godzin temu, _kuba300402_ napisał: W sensie zeby mogl to samo robic? Jedna komenda to sie chyba nie da, jak masz pexa to poszukaj pliku "permissions.yml" tam bedziesz mial vip i skopiuj i wklej do yt, chyba ze chcesz wszystko przepisywac ;p dałem rade miałem właśnie post kasować //Niestety użytkownicy nie mogą kasować postów ~Myszak Edytowane 30 grudnia 2016 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HiSzPaN VIP 12
mam takie dziwne pytanie lecz
Zrobiłem Range YT lecz chce jej dać uprawnienia Vipa wiecie tak jak np Moderator ma uprawnienia Gracza to chciałem dla YT ale przez komende dodać
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi