Activson_ 1 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Witam mam problem ponieważ prowadze serwer survival + gamemode. Gracz uzywaja modyfikacji toomany items i maja miecze sharpness 127. Czy ktoś może napisac skrypt na usuwanie mieczy które maja enchant powyżej 5? Chodzi mi o to ze gracz ma sharp 6 i gdy się ruszy usuwa mu miecz i pisze miecze powyżej sharp 5 sa zakazane! Z góry dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 on any move: set {_s} to enchant level of sharpness of player's tool if {_s} >= 6: cancel event send "&cPosiadasz miecz, ktorego enchant sharpnes jest wiekszy niz &46&c. Dopoki go nie wyrzucisz, nie mozesz sie ruszac!" Activson_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Activson_ 1 Opublikowano 29 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 @KrejzolekPRO 2 linijka jest błąd: 'player' is not an item stack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) 2 minuty temu, krycha220 ツ napisał: @KrejzolekPRO 2 linijka jest błąd: 'player' is not an item stack player tool's spróbuj. Dobra nie, spróbuj tak: set {_s} to "%enchant level of sharpness of player's tool%" Edytowane 29 grudnia 2016 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Activson_ 1 Opublikowano 29 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 nadal ten sam błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 2 minuty temu, krycha220 ツ napisał: nadal ten sam błąd Kod, który ci podałem skopiowałem z dokumentacji skUnity, więc nie rozumiem dlaczego wyrzuca błąd, przepraszam ale nie umiem Ci dalej pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Activson_ 1
Witam mam problem ponieważ prowadze serwer survival + gamemode. Gracz uzywaja modyfikacji toomany items i maja miecze sharpness 127.
Czy ktoś może napisac skrypt na usuwanie mieczy które maja enchant powyżej 5?
Chodzi mi o to ze gracz ma sharp 6 i gdy się ruszy usuwa mu miecz i pisze miecze powyżej sharp 5 sa zakazane!
Z góry dziekuje!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi