mackoxpXD 2 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) WITAM PPZEDSTAWIAM WAM DZISIAJ SKRYPT NA OX KOMENDY /OX HELP GŁOWNE KOMENDY DOWNOLAD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! //Poprawiam formatowanie i link ~ Edytowane 29 grudnia 2016 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monoshui 15 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Skrypt jest naprawdę fajny, ale nie najlepszy nie ma za dużo komend, nie ma np. /ox zamknij, że gracze nie mogą już wchodzić na arene... itp. Ma 97 linijki to +/- ok, i jest ciekawie rozbudowany. Ocena: 6,5/10 na zachętę (wiem może troche nie logicznie to napisałem, ale trudno xD ocena jest) mackoxpXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) #DaltonezŁowcaPlagiatu Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Wojciu liamdj23 i KrejzolekPRO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monoshui 15 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) 32 minuty temu, Daltone napisał: #DaltonezŁowcaPlagiatu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Właśnie czułem, że coś jest nie tak i że ten skrypt znam ::P:: PLAGIAT CONFRIMED Edytowane 29 grudnia 2016 przez Monoshui mackoxpXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi