HiSzPaN VIP 12 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Witam ma taki problem w Essentials mam moby on a na serwerze nie dzialaja jak wpisuje /spawnmob cow to pisze Tworzenie tego moba zostało wyłączone w configu Poziom Trudności sprawdziałem i lipa na hoscie są włączone wiec co jest nie tak ? usunąłem wszystkie Pluginy i nie działały zmieniłem wersje serwera i nie działały Serwer Bukkit Host CraftSerwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rudyxd 10 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Tworzenie tego moba zostało wyłączone w configu - tutaj masz wszystko wyjasnione kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HiSzPaN VIP 12 Opublikowano 29 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 5 godzin temu, rudyxd napisał: Tworzenie tego moba zostało wyłączone w configu - tutaj masz wszystko wyjasnione kolego ale pisze że w configu jest na true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rudyxd 10 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 2 godziny temu, HiSzPaN VIP napisał: ale pisze że w configu jest na true *jest napisane Podaj pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HiSzPaN VIP 12 Opublikowano 29 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 6 minut temu, rudyxd napisał: Podaj pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rudyxd 10 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) sprawdz czy usuniecie clearlaga cos pomoze #Edit moze byc to tez wina multiversecore, nie usuwaj pluginu, ale sprawdz config Edytowane 29 grudnia 2016 przez rudyxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HiSzPaN VIP 12 Opublikowano 29 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 5 godzin temu, rudyxd napisał: sprawdz czy usuniecie clearlaga cos pomoze #Edit moze byc to tez wina multiversecore, nie usuwaj pluginu, ale sprawdz config pomoglo thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HiSzPaN VIP 12
Witam ma taki problem w Essentials mam moby on
a na serwerze nie dzialaja
jak wpisuje /spawnmob cow to pisze
Tworzenie tego moba zostało wyłączone w configu
Poziom Trudności sprawdziałem i lipa na hoscie są włączone wiec co jest nie tak ?
usunąłem wszystkie Pluginy i nie działały zmieniłem wersje serwera i nie działały
Serwer Bukkit
Host CraftSerwer
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi