bakadpl1337 3 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 (edytowane) Auto Message poszukuje skript Dobry wieczór. Miałby ktoś skript na auto-message? Bo jest mi bardzo potrzebny. Szukałem, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego... Z góry dziękuje. Edytowane 26 grudnia 2016 przez bakadpl1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 (edytowane) on load: #KONFIGURACJA set {czas} to 300 #Odstep czasu pomiedzy wiadomosciami #Wiadomosci... set {wiad1} to "&cZapraszamy na naszego TeamSpeaka3!" set {wiad2} to "&cZaglosuj na Nasz serwer!" #wiad3: - i tak dalej - ile chcesz. set {ilosc} to 2 #ilosc wiadomosci wyzej #KOD every {czas} seconds: if {numer} is not set: set {numer} to 1 broadcast "%{wiad%{numer}%}%" if {numer} is larger than or equal to {ilosc}: set {numer} to 1 stop add 1 to {numer} Edytowane 26 grudnia 2016 przez stefanik11 Poprawka bakadpl1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bakadpl1337 3 Opublikowano 26 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 7 minut temu, stefanik11 napisał: on load: #KONFIGURACJA set {czas} to 300 #Odstep czasu pomiedzy wiadomosciami #Wiadomosci... set {wiad1} to "&cZapraszamy na naszego TeamSpeaka3!" set {wiad2} to "&cZaglosuj na Nasz serwer!" #wiad3: - i tak dalej - ile chcesz. set {ilosc} to 2 #ilosc wiadomosci wyzej #KOD every {czas} seconds: if {numer} is not set: set {numer} to 1 broadcast "%{wiad%{numer}%}%" if {numer} is larger than or equal to {ilosc}: set {numer} to 1 stop add 1 to {numer} Jest jakiś błąd. Poprawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Podaj błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bakadpl1337 3 Opublikowano 26 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bakadpl1337 3
Auto Message poszukuje skript
Dobry wieczór.
Miałby ktoś skript na auto-message? Bo jest mi bardzo potrzebny.
Szukałem, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego...
Z góry dziękuje.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi