xMrJoint 3 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Witam, Skrypty wysypują mnóstwo błędów. Pierwszy skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Drugi skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Błędy w załącznikach Podmieniam linki //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 2) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! xMrJoint 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMrJoint 3 Opublikowano 25 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 (edytowane) @lxidi Dziękuje właśnie sobie uświadomiłem, że w skryptach mają być TAB'y dziękuje za pomoc. //Albo 4 spacje Edytowane 25 grudnia 2016 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMrJoint 3 Opublikowano 25 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 (edytowane) 47 minut temu, xMrJoint napisał: @lxidi Dziękuje właśnie sobie uświadomiłem, że w skryptach mają być TAB'y dziękuje za pomoc. //Albo 4 spacje Otabowałem właśnie ten 1 skrypt i niestety mi nie działa. Jest ten sam błąd. Jakbyś mógł otabujesz mi ten 1 skrypt? dowiem się wtedy, gdzie popełniłem błąd Z góry dziękuje. Edytowane 25 grudnia 2016 przez xMrJoint Mały błąd KysaN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Pierwszy skrypt nie ma błędów Po prostu skript rekomenduje używanie nazw itemów, zamiast ID Tzn. Zamieniasz 143 na wooden button itp. Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! KysaN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMrJoint 3 Opublikowano 25 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 (edytowane) 7 minut temu, Ixidi napisał: Pierwszy skrypt nie ma błędów Po prostu skript rekomenduje używanie nazw itemów, zamiast ID Tzn. Zamieniasz 143 na wooden button itp. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dobrze już rozumiem dziękuje za odpowiedź, ale i tak ten 1 skrypt ma być otabowany tak? //Tak, możesz też używać tabów (TAB = 4 spacje) @xMrJoint Edytowane 25 grudnia 2016 przez Ixidi KysaN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMrJoint 3 Opublikowano 25 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 14 minut temu, xMrJoint napisał: Dobrze już rozumiem dziękuje za odpowiedź, ale i tak ten 1 skrypt ma być otabowany tak? //Tak, możesz też używać tabów (TAB = 4 spacje) @xMrJoint Bardzo Ci dziękuję za trafne odpowiedzi oraz wszelką pomoc. Widać, że to forum prezentuje bardzo wysoki poziom. Poradziłem sobie i proszę o zamknięcie tematu. KysaN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. KysaN i xMrJoint 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMrJoint 3
Witam,
Skrypty wysypują mnóstwo błędów.
Pierwszy skrypt:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Drugi skrypt:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Błędy w załącznikach
Podmieniam linki //xVendrome
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi