KrejzolekPRO 598 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 (edytowane) Witam, gdy chcę włączyć TeamSpeak'a to wyrzuca błąd "Nie można uruchomić podanej usługi, ponieważ jest już wyłączona lub są wyłączone powiązne z nią urządzenia." Ktoś wie co z tym zrobić? Format nie jest mi na rękę. Edytowane 23 grudnia 2016 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 26 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Rozwiąniem był wirus YAC + iSafe. Pozbyłem się go dzięki: Malwarebytes. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi