Latrox17 2 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Witam, poszukuję Sponsora który byłby w stanie opłacać serwer 30 slotowy, w wysokości 55 złotych miesięcznie. Z własnego doświadczenia wiem, że serwer by z dnia na dzień zabłysnął populacją i by się stopniowo powiększał. Głównie moim celem jest reaktywacja mojego serwera, który z przyczyn czasowych postanowiłem zamknąć 2 lata temu w październiku. (26paź2014) Pochwalić mogę się tym, że serwer nigdy nie upadł, a Sponsor na początku ma za zadanie opłacić serwer tylko na pierwszy miesiąc. Mapę cały czas buduje, dopracowywuje każdy szczegół pod rozrywkę Role-Play. Mam pomysł na serwer, które kiedyś były w modzie. Wchodząc na serwer jesteś zwykłym graczem, który posiada tylko podstawowy kit i musisz zdobyć pewne rzeczy. Żadne plotme auto, ani SimpleRegionMarket, tylko proste, ładne działeczki 15x15 za którą musisz zapłacić 20 tysięcy. Zarabiać fundusze możesz jeśli podejmiesz pracę. Będziesz miał możliwość zakupienia swojego sklepu w galerii albo kupienia targu. Żadne kopalnie i piaskownice tylko poprostu mapa Surowcowa resetowana co dwa tygodnie. Mapa jest zbudowana w 95%, Pluginy dostosowane pod rozgrywkę w 100%, trzeba tylko opłacić serwer i go włączyć! Zainteresowanych proszę o kontakt na skype: jakub.nowak58 lub łatwiej mi będzie na GG: 11988950 Oferuję oczywiście pełen dostęp do kontroli serwera i uprawnienia oraz rangę Sponsor. Mój poprzedni serwer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi