Sewer 228 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Witam bardzo serdecznie, sorki, ale nie umiem sprecyzowac pytania, wiec wstawie odrazu kod. Chyba forumowicze skumaja o co chodzi command /kom [<text>]: trigger: execute player-arg command "xd" Chcialbym tylko, zeby mi to dzialalo, nic wiecej ;D Edytowane 13 grudnia 2016 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 command /kom [<player>]: trigger: execute arg 1 command "xd" Wydaje mi się, że jest ok, ale nie jestem pewny, gdyż dawno skryptów nie pisałem Sewer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sewer 228 Opublikowano 14 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sewer 228
Witam bardzo serdecznie, sorki, ale nie umiem sprecyzowac pytania, wiec wstawie odrazu kod. Chyba forumowicze skumaja o co chodzi
command /kom [<text>]:
trigger:
execute player-arg command "xd"
Chcialbym tylko, zeby mi to dzialalo, nic wiecej ;D
Edytowane przez SewerOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi