Usunięty#3468 229 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Witam bardzo serdecznie, sorki, ale nie umiem sprecyzowac pytania, wiec wstawie odrazu kod. Chyba forumowicze skumaja o co chodzi command /kom [<text>]: trigger: execute player-arg command "xd" Chcialbym tylko, zeby mi to dzialalo, nic wiecej ;D Edytowane 13 grudnia 2016 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 command /kom [<player>]: trigger: execute arg 1 command "xd" Wydaje mi się, że jest ok, ale nie jestem pewny, gdyż dawno skryptów nie pisałem Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 14 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#3468 229
Witam bardzo serdecznie, sorki, ale nie umiem sprecyzowac pytania, wiec wstawie odrazu kod. Chyba forumowicze skumaja o co chodzi
command /kom [<text>]:
trigger:
execute player-arg command "xd"
Chcialbym tylko, zeby mi to dzialalo, nic wiecej ;D
Edytowane przez SewerOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi